sista april.

Publicerad 2011-04-30 12:12:07 i Min vardag,

Igårkväll så åkte jag upp till maria där jag umgådes med johanna, sandra, anton och wiberg. Spelade kort ute på altan med massa ljus. Sen cyklade jag och anton hem runt 11 tror jag klockan blev, hämtade lite gott att äta och myste ner oss i soffan under täcket och kollade på skräckfilm, sen sov vi. Imorse vaknade vi runt 10, då gick vi ner och gjorde oss en stor frukost som även bestod av vattenmelon som klart var morgonens höjdpunkt. Han åkte för ett tag sen. Snart kommer maria ner en sväng, så får vi se vad vi hittar på idag. Idag är de iallfall sista april och kvällen spenderar vi nog lite här och där. Men det blir iallafall grillning hemma hos hanna med lite trevligt folk. :-)

29apil.

Publicerad 2011-04-29 18:05:24 i Min vardag,

Jag och anton hade en jätte mysig kväll igårkväll. Imorse åkte jag hem vid 12. Åkte direkt in på köpingen med maria och kollade i lite affärer. Sen for vi bort till sibylla och köpte mjukglass, där vi träffade på josefine, tilda och klara som gjorde oss sällskap. När vi hade ätit upp så cyklade jag och maria hem, och spelade kubb för första gången för iår. Nu har jag städat rummet lite och fixat mig. Snart ska jag åka upp till anton där de bjuds på middag sen glider vi nog vidare till nån, puss. =)
-

27april.

Publicerad 2011-04-27 09:44:04 i Min vardag,

De gick bra att köra igår, men idag ska jag ge mig ut i trafiken igår så körde vi bara med koner. Undra hur de kommer att gå, är lite nervös om jag måste erkänna. Aja, efter jag har kört så åker jag och maria till hudik i värmen och shoppar lite sommarkläder. =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela