29 februari

Publicerad 2012-02-29 09:21:50 i Min vardag,Här nere i tyskland har vi de jätte bra, har bara himla ont i fötterna för vi har gått så mycket. Nu ska vi alldeles strax gå till bussen och åka på fängelse och museum. Och klockan halv fyra går bussen mot tropical Island, och gud vad kul de ska bli. Imorn åker vi hem och är hemma på fredag kväll så vi hörs då, puss.

Tyskland.

Publicerad 2012-02-26 17:36:04 i Min vardag,Förlåt för att jag inte har skrivit men jag har haft fullt upp med massa annat, så som att packa. Imorse ringde klockan kvart i 6 och då var de bara för mig och anton att kliva upp och packa de sista. Idag har vi åkt buss hela dagen, är snart framme i Skåne och sen ska vi hoppa på färgande som tar oss till Tyskland. Hörs om en vecka!

23 februari

Publicerad 2012-02-23 19:08:06 i Min vardag,Skolan idag gick rätt så fort även fast vi hade långdag till klockan halv fyra. När jag kom hem vart det våfflor till middag, hur gott som helst! Sen stack jag iväg och solade och nu sitter jag i soffan och är hur trött som helst fast jag ska ändå iväg och träna bodystep om ungefär en halv timme, får se hur det går då. När jag kommer hem ska jag duscha och gå och lägga mig i tid för jag är helt slut efter den här veckan. puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela