Godnatt!

Publicerad 2010-02-28 23:20:10 i ,

Idag vart det att jag var med Maria ett tag, mamma, pappa & Hannes kom och hämtade mig vid fem när dom kom hem från fjällen. Åkte hem och hann inte mer än in så åkte jag och pappa iväg och händlade och åkte och lämnade nått hos farmor och farfar. :) Sen hem och åt spagtti & köttfärsås.
Lite senare städade jag rummet lite, och så har jag kollat på Wallander och tjhockat mig lite, men nu snart bärjar en ny nyttig vecka, och äntligen är det varmt igen! så man kan springa och åka skidor! (Y)
Nu har jag just fixat naglarna, och ska alldeles strax krypa ner i min säng och sova, sov morgon imorn. Tack&lov, säger det varje söndag, men det är så otroligt härligt! :)
godnatt, dröm sött v.
puss

Lördagsmys!

Publicerad 2010-02-27 23:03:15 i ,

Direkt när vi kom hem med bussen stod farmor och vänta på oss, skjutsade hem Maria och åkte hem till oss och sprang jag in lite snabbt och hämtade lite saker, och sen åkte vi upp till dom. :) Och ikväll har jag haft lite badmys med massa ljus, ätit jätte god mat, kollat på melodifestivalen, ätit godis, chips, cheasecake. :) Gott!
Nu ska jag ta itu med lite bilder som ligger på min data, kolla på film, sen ska jag nog sova så mina fötter får vila lite! :)
puss

Bilder från gårdagen & dagen!

Publicerad 2010-02-27 22:57:42 i ,
mat vi gillar!
några söta strumpor vi fick av mormor. (L)
Tack så mycket för kvällen tjejer!<3

finns flera hundra till bilder, men nu får det räcka. :)
Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela