Mors-dag

Publicerad 2015-05-31 22:49:43 i Min vardag,


Idag är de mors-dag så de har varit mammas dag hela dagen, de är hon så värd! Min mamma är den som står mig närmast och jag kan prata om precis allt med henne. Hon har alltid funnits där för mig när jag inte mår bra och jag är så glad att du är just min mamma.
Jag älskar dig flera varv runt jorden, och tillbaka igen!

31 maj

Publicerad 2015-05-31 08:38:13 i Min vardag,


Igår så solade jag fram till klockan tolv då jag åt lunch innan vi åkte in till stan en sväng. Var endast in på h&m men kom ut med hyr mycket nytt och fint som helst, så nöjd! Väl tillbaka till stugan igen så tog jag en dusch sen så vart det fisk till middag. Sen kollade vi på gladiatorerna, åt hemmakväll godis och bara hade de bra. Sen så somnade jag och Hannes till Håkan bråkan och Josef. Imorse vaknade vi klockan 7 igen?! Då kurrade såklart min mage så då vart de en stor frukost i sängen. Nu sitter jag framför brasan och ska snart packa ihop och fara hemåt. 
Och nu är de bara 2 dagar kvar tills Anton kommer hem och 4 tills mina tjejer kommer hem, längtar! puss 

30 maj

Publicerad 2015-05-30 10:37:07 i Min vardag,

Åkte ut tidigare till lakbäck igår då de regnade hemma och solen sken där ute, så då låg jag och solade hela eftermiddagen! Kvällen besod av lets dance, godis och mys innan Hannes och jag kröp till kojs i lillstugan. Imorse vaknade vi återigen tidigt. Åt frukost och sen tog jag och mamma en promenad ner till stranden. Nu skiner solen så jag ligger och solar och äter melon. Ska strax åka in till stan och kika en sväng! pussTill bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela