Grym dag!

Publicerad 2010-03-31 23:36:42 i ,

Berättar lite kort om dagen, ska försöka. Åkte på tennishallen och hade innebandyturnering med skolan. Gick väl ganska bra, sprang ganska mycket på slutet. :)
Sen gick jag och hanna hem till henne och åt, sen såg vi att johanna och evelina kom utanför, så då följde vi med dom hem till evelina, var där ett tag. Kul var de! HAHA. :)
Sen gick jag och hanna hem igen, och åkte ner och kolla på ny data till henne med hennes mamma, sen hem åt mat igen. Och frågade lite folk om dom ville ha filmkväll eller nått, maria, mikan, sandra, ester, sannah kom. Så gick vi uppåt joel. Ni skulle bara se oss, alla slängde oss i snöhögen eller på sidan av vägen, som undrade väll vad vi höll på med. Om nån såg oss, hoppas verkligen inte det. Sen stog vi kvar ett tag och pratade med joel, frös ihjäl kan man säga, så gick vi hem igen. Och nu sitter jag och maria i soffan, maria sover nästan tror jag. Iallafall, de blev att hon sov här. :) bilder från dagen kommer, ska fråga om ronja kan skicka dom.
puss
Godnatt!

Publicerad 2010-03-30 22:23:16 i ,

Ska snart sova, ska bara packa tills innebandyturneringen imorn på tennishallen, haha får väl se hur det går för laget jag är med i. :) Hinner kanske uppdatera innan jag åker, annars när jag kommer hem.
puss


only.

30mars.

Publicerad 2010-03-30 20:18:20 i ,

Gud vad månaderna går snabbt, snart april, sen maj och då är de typ sommar, sen är de juni och då är de sommarlov. Jag längtar så himla mycket, sommaren 2010 med dom bästa. ♥ gryyyyymt!
Efter skolan gick vi hem till oscar (jag, leon, hanna, linn, mikan, joel, jimmy, subäck, hansson & henke) kollade på film, spelade lite. Och så, sen gick jag till leon ett tag, sen skutsade tove hem mig, så åt jag. Och nu ska jag snart ta och göra ansiktsmask, fortsätta kolla på dating in the dark, eller hur de stavas, och lite till. :)
puss


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela