23:07

Publicerad 2010-09-29 23:07:09 i Min vardag,

Skippade att va med på idrotten idag eftersom vi skulle springa 5 km.
Och jag känner att jag vill inte bli mer sjuk, fast nu mår min hals rätt så bra faktiskt. (: Efter skolan blev de hem, maria fäljde också med. Sen kom sandra vid 5 så drog vi och solade sen hem igen och åt pizza och pratade en massa, underbar den bruden!
Imorn blir de att åka på skolan en sväng fastän vi har hemstudiedag. Men jag har extra matte och känner att jag behöver gå på de imorn! Så jag åker dit en sväng på morgon, sen blir de hem och baka chokladbollar med min älskling (alltså hanna eriksson, vem annars liksom?) vet inte om josefine och maria kommer också, aja får se.
puss

23:05

Publicerad 2010-09-28 23:05:49 i Min vardag,

Nu har jag nyss fikat lite, anton åkte hem för ett litet tag sen.
Nu ska jag kolla lite på provet tills imorn och hoppas på att de går bra. (:
puss28september.

Publicerad 2010-09-28 17:00:13 i Min vardag,

Skolan gick rätt så snabbt idag även fast vi gick till halv fyra typ. Eftersom våran underbara hk-lärare släpper iväg oss en halv timme tidigare jämt! (:
När jag kom hem vart de att jag bakade muffins, och nu snart kommer maria ner en sväng tror jag! sen blir de att åka upp och gratta lillkusinen ida, grattis. ♥ Och proven idag gick bättre än väntat, fick ett G på demokratisaken, sen på musikprovet fick jag 7 rätt, hehe. Jag hade faktiskt inte tränat, ska göra om de imorn eftersom jag inte nådde mina betygsmål.. Men sen fick jag VG i bildanalysen så de är jag riktigt nöjd med! (:
puss

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela