31januari.

Publicerad 2011-01-31 22:32:30 i Min vardag,

Har inget speciellt att berätta mer än att skolan rullar väll på sådär måste jag erkänna, annars är väll de mesta som vanligt tycker jag. Efter middagen spenderade jag uppe i rolfhamre hos anton, myste ner oss under en filt och kollade på film. Nu sitter jag här och gör absolut ingenting när jag igentligen borde plugga, men funderar på att sova så jag är pigg imorn.
skulle hellst vilja ha sommar precis nu.

30januari.

Publicerad 2011-01-30 23:46:34 i Min vardag,

Andledningen till att jag inte har uppdaterat är för att jag har vart uppe i fjällen med anton.
Men nu är jag hemma efter två jätte bra dagar med god mat, massa skoter, mys och även massa fastkörningar kan jag erkänna. Tack för en jätte bra helg världensbästapojkvän! ♥
Kvällen spenderade jag med min kära vän maria framför solsidan och kollade även igenom massa sommarbilder, och jag kan inte beskriva med ord hur mycker jag längtar till sommaren. Nu har har jag nyss långpratat med sanna, min efterlängtade vän. Bestämde även att vi ska hitta på nått till veckan, så de blir bra. Nu tänker jag krypa ner i sängen och sova riktigt bra och imorn behöver jag inte gå upp förns 8, hur skönt som hellst! :)


vart ett par mobilbilder också. :)

27januari.

Publicerad 2011-01-27 22:05:49 i Min vardag,

Anton och jag tog bussen till skolan 20 över 8 imorse, och jag fick väll lite gjort med inte speciellt mycket. Gick och la mig i sofforna och sov ett tag också, och de kändes verkligen som att jag hade feber. Men dagen rillade på och de gick över, sen åkte ester och jag hem och pluggade och vid 6 bar de av in på järnvägs med familjen, mys. Sen när vi åkte hem så hämtade vi upp anton så åkte vi hem och hann knappt börja plugga så skulle han hem kändes de som. Nu sitter jag här och har världens ångest, hur ska jag hinna göra klart handlingsplanen för VG och plugga tills matteprovet imorn och jag är helt slut, hela jag är hur trött som hellst hela tiden. Men imorn efter skolan så bär de av upp till fjällen med familjen bengtsson, kan behövas vila upp sig lite nu känner jag, så de blir bra. :)
Nu ska jag försöka hinna göra allt, får se hur länge man får sitta uppe inatt. Och jag känner att huvudvärken kommer allt mer också, åååhh! hörs imorn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela